Day: June 24, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на тренерот на шампионскиот тим на ФК Каменица Саса (У-14) – Петлиња, Доминик Тенев и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Доминик, Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а победите со ФК Каменица Саса една убава навика….

Read More