ФК Каменица Саса му го честита роденденот на тренерот на шампионскиот тим на ФК Каменица Саса (У-14) – Петлиња, Доминик Тенев и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат.

Доминик,
Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а победите со ФК Каменица Саса една убава навика.

Секое добро, Доминик Тенев ! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *