Day: June 26, 2020

Почитувани сограѓани,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса уште еднаш покажа дека не е само спортски туку и општествено одговорен клуб. Клуб кој секогаш, во рамките на своите можности и во рамките на можностите на неговите членови помага онаму кадешто има потреба. Така е и овојпат, кога клубот преку своите членови се вклучи…

Read More