Day: June 30, 2020

Согласно одлуката на ФФМ за дефинитивен прекин на женскиот фудбалски шампионат на Македонија, ЖФК Каменица Саса како првопласирана екипа на табелата и официјално е Нов Женски Фудбалски Шампион на Македонија. Истовремено ЖФК Каменица Саса автоматски се пласираше и во квалификациската фаза од Лигата на Шампионките во Фудбал. Одлуката на ФФМ е вистинска потврда и валоризација…

Read More