Day: July 13, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на фудбалерот на ФК Каменица Саса, сезона 2019/20, Александар Младеновски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Аце,Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а фудбалските победи една убава навика. Секое добро, Александар Младеновски ! 

Read More