ФК Каменица Саса му го честита роденденот на фудбалерот на ФК Каменица Саса, сезона 2019/20, Александар Младеновски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат.

Аце,
Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а фудбалските победи една убава навика.

Секое добро, Александар Младеновски ! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *