Day: July 18, 2020

Денес, ФК Каменица Саса и официјално ги започна подготовките за новата сезона во ВМФЛ-Исток. За нов шеф на стручниот штаб на “Рударите” е назначен Горан Здравков, човекот кој во претходната полусезона беше вистински лидер во зелено-црниот дрес. По строго контролирани протоколи за заштита од Covid 19, денес фудбалерите на ФК Каменица Саса го одржаа првиот…

Read More