ФК Каменица Саса е општествено одговорен клуб. Тоа многупати во минатото сме го докажале на дело а дефинитивно така ќе биде и во новата натпреварувачка сезона. ФК Каменица Саса како прв чекор во новата сезона изготви протокол за заштита од COVID 19 кој до крај и во целост ќе биде почитуван од сите членови на ФК Каменица Саса, почнувајќи од фудбалерите, тренерите, техничкиот персонал како и раководството на клубот.

Секое непочитување на мерките и протоколите за заштита од COVID 19, ФК Каменица Саса строго ќе биде санкционирано.

ЈАВНО ЗДРАВЈЕ Е ЗАЕДНИЧКА ОДГОВОРНОСТ !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *