Доскорешниот голман на ФК Каменица Саса, Дејан Силјановски и официјално е нов член на прволигашот Беласица од Струмица. Во име на прекрасната соработка, исклучителната професионалност и посветеност ФК Каменица Саса му се заблагодарува на “нашиот” Дени Силјановски – “Spiderman” за СЕ што направи за клубот и му посакува успешни прволигашки изданија и многу многу успеси во понатамошната фудбалска кариера.

“SPIDERMAN” ти благодариме за СЕ !

ПС : Прекарот “SPIDERMAN” останува во Македонска Каменица. 🙂

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *