Членовите на Фудбалскиот Клуб Каменица Саса, раководството, тренерите, фудбалерите, како и членовите на техничкиот персонал со индивидуални донации, собрани во една групна заедничка, ќе го поддржат лекувањето на нашиот сограѓанин Санде Цековски.

Ова се моменти во кои сечија поддршка е важна, па така ни овојпат ФК Каменица Саса нема да изостане во давање на поддршка на човекот кој има потреба од истата.

ЗА сите други сограѓани, граѓани на Република Македонија или наши пријатели и роднини од дијаспората кои сакаат да донираат истото можат да го направат на следниот линк :

https://www.facebook.com/donate/655278158401727/2055441101254345/?notif_id=1595532369849663&notif_t=user_fundraiser_donations_user&ref=notif

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *