Day: July 25, 2020

ФК Каменица Саса интензивно се подготвува за новата сезона во Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток. Освен напорните тренинзи и посветената работа, ФК Каменица Саса се засилува и со играчки кадар. Ново име во редовите на “Рударите” e Дејан Маркоски кој доаѓа од тимот на Скопје. Ова е краткото фудбалското CV на Дејан Маркоски. Име…

Read More