ФК Каменица Саса интензивно се подготвува за новата сезона во Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток. Освен напорните тренинзи и посветената работа, ФК Каменица Саса се засилува и со играчки кадар. Ново име во редовите на “Рударите” e Дејан Маркоски кој доаѓа од тимот на Скопје.

Ова е краткото фудбалското CV на Дејан Маркоски.

Име и презиме – Дејан Маркоски
Висина – 1,73 m
Тежина – 69 kg
Поранешни клубови – ФК Вардар Скопје (Младинци), Македонија Ѓорче Петров, Тетекс и Скопје.

СРЕЌНО Дејан Маркоски.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *