Day: July 28, 2020

ФК Каменица Саса не остава ништо на случајноста за новата сезона во Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток. Освен напорните тренинзи и посветената работа, ФК Каменица Саса се засилува и со играчки кадар. Ново име во редовите на “Рударите” e Дарко Дигаловски кој доаѓа од ФК Плачковица. Ова е краткото фудбалското CV на Дарко Дигаловски….

Read More