ФК Каменица Саса не остава ништо на случајноста за новата сезона во Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток. Освен напорните тренинзи и посветената работа, ФК Каменица Саса се засилува и со играчки кадар. Ново име во редовите на “Рударите” e Дарко Дигаловски кој доаѓа од ФК Плачковица.

Ова е краткото фудбалското CV на Дарко Дигаловски.

Име и презиме – Дарко Дигаловски
Висина – 1,85 m
Тежина – 75 kg
Поранешни клубови – ФК Meталург, ФК Еуромилк, ФК Брегалница, ФК Тиквеш и ФК Плачковица.

СРЕЌНО Дарко Дигаловски.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *