Денеска,

Фудбалскиот Клуб Каменица Саса преку своето раководството и извршен одбор, членовите на стручниот штаб и техничкиот персонал и преку своите фудбалери во рамките на можностите, но од срце, ја поддржа хуманитарната акција “СРЕЌНО! За Љубов, Верба и Надеж, за финансиска поддршка на Санде Цековски од с.Косевица која има здравствени проблеми и мора да биде опериран што поскоро во Болницата Аџибадем Систина.

Ова е една од многуте хуманитарните акции во кои ФК Каменица Саса ја покажува својата човечност и големина, така било во минатото, така е сега, така ќе биде и во иднина, затоа што пред спортисти, првенствено сме луѓе.

НЕКА Е ЗА АРНО !

ЧИЧКО САНДЕ, С Р Е Ќ Н О !!!

За да го поддржите лекувањето на чичко Санде од с.Косевица, можете да донирате :

1.На ФОНДОТ ЗА ДОНАЦИИ на фејсбук кој можете да го најдете на следниот линк : https://www.facebook.com/donate/655278158401727

2.Преки МОЛБИТЕ/БАРАЊАТА доставени до вашите институции, организација и приватни фирми

3.Преку ИНДИВИДУАЛНИ ДОНАЦИИ на трансакциската сметка 300057027313007 на Комерцијална Банка АД Скопје на име Санде Цековски, со назнака “донација”.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *