Day: August 3, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот прекрасен голман Леонид Стоиловски, посакувајќи му пред се многу здравје, среќа и љубов во годините што доаѓаат и нормално многу фудбалски и животни победи и успеси. Секое добро Лео. ФК Каменица Саса му го честита роденденот на тренерот на младинските категории на клубот, Блажо Николовски, посакувајќи…

Read More
0 August 3, 2020 446 Views