СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ЛЕО, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН БАЖЕ, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ВЛАТЧЕ

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот прекрасен голман Леонид Стоиловски, посакувајќи му пред се многу здравје, среќа и љубов во годините што доаѓаат и нормално многу фудбалски и животни победи и успеси. Секое добро Лео.

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на тренерот на младинските категории на клубот, Блажо Николовски, посакувајќи многу здравје, среќа и радости, насмевките и семејната хармонија нека ти бидат секојдневие а победите со ФК Каменица Саса една убава навика. Секое добро Бажка.

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на секретарот на ФК Каменица Саса, Влатко Ситновски, посакувајќи му многу здравје, среќа и радости. Секое добро Влатче

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *