Day: August 7, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на поранешниот фудбалер на ФК Каменица Саса, Христијан Николовски – ШИЦ и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Христијан, Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а животните победи една убава навика. Секое добро, Христијан Николовски !  За…

Read More