ФК Каменица Саса му го честита роденденот на поранешниот фудбалер на ФК Каменица Саса, Христијан Николовски – ШИЦ и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат.

Христијан,


Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а животните победи една убава навика.

Секое добро, Христијан Николовски ! 

За да му ја разубавиме вечерта на Христијан, го постираме и интервјуто со неговиот поранешен тренер Мите Митев во кое тој вели дека Христијан Николовски – Шиц е најголем женскар во тимот.

Делот за Христијан Николовски е после 0:25 во видеото.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *