ФК Каменица Саса му го честита роденденот на фудбалерот на ФК Каменица Саса, Ален Миленковски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. На нашиот АКИ му посакуваме побрзо опоравување од повредата и што побрзо враќање онаму кадешто му е местото, на зелените фудбалски терени.

Аки,
Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а фудбалските победи една убава навика.

Доаѓаат подобри денови, главата горе !

Секое добро, Ален Миленковски ! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *