ФК Каменица Саса му го честита роденденот на својот голман Мики Георгиевски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат.

Мики,
Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а фудбалските победи една убава навика.

Среќен роденден Мики 😉

Секое добро 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *