ФК Каменица Саса му го честита роденденот на својот голман Симон Стојковски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат.

Симон,
Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а фудбалските победи една убава навика.

Воедно на Симон му го честитаме и именденот.

Среќен роденден Симон, нека е за многу години името 😉 

Секое добро 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *