Month: October 2020

Почитувана Македонска Фудбалска Јавност,Драги фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот, ФК Каменица Саса упатува извинување до фудбалерот на Македонија Ѓорче Петров, Абдул Басит Халид поради објавениот текст на twitter кој наместо како “шега” е сфатен како расизам. ФК Каменица Саса како одговорен клуб реагираше веднаш и текстот е избришан, но иако…

Read More