Day: November 11, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на Шефот на Стручниот Штаб на клубот, Горан Здравков и му посакува пред се добро здравје, валоризација на вложениот труд, многу успеси на професионален план, многу радости и победи. Се надеваме дека најдобриот поклон нашиот Горан Здравков ќе го добие веќе во Сабота, кога нашите миленици со добра…

Read More