ФК Каменица Саса му го честита роденденот на Шефот на Стручниот Штаб на клубот, Горан Здравков и му посакува пред се добро здравје, валоризација на вложениот труд, многу успеси на професионален план, многу радости и победи.

Се надеваме дека најдобриот поклон нашиот Горан Здравков ќе го добие веќе во Сабота, кога нашите миленици со добра игра ќе ја започнат победничката серија.

СЕКОЕ ДОБРО ГОКИ 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *