Day: November 18, 2020

Синоќа, во тешка сообраќајна несреќа, Македонска Каменица, ФК Саса и Фудбалска Македонија го загуби големото фудбалско име Перо Стојановски. Прерано не напушти еден од најдобрите фудбалери на ФК Саса на сите времиња, долгогодишниот клупски капитен, човекот кој беше и ќе остане длабоко врежан во колективната меморија на Каменичката и Македонската фудбалска јавност. Перо Стојановски беше…

Read More