Day: November 22, 2020

Денес се одиграа двата првенствени натпревари од Младинските Натпреварувања на Младинските Категории на ФК Каменица Саса – Помлади Пионери и Пионери. Помладите пионери на Дејан Михаилов со 3:0 го добија мечот со Кадино. Помладите пионери имаат 4 од 4 во досегашниот тек од натпреварувањето. Пионерите кои се под водство на Блажо Николовски пак со 3:1…

Read More