ФК Каменица Саса му го честита роденденот на Филип Николовски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Истовремено му посакуваме многу успеси на фудбалските терени и што поскоро да се избори за стартер во првиот состав на ФК Каменица Саса.

Секое добро Филип.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *