Day: November 27, 2020

Фудбалерите, стручниот штаб и спортските работници кои се дел од ФК Каменица Саса во рамките на своите можности ќе го поддржат лекувањето на Ѓорѓе Џонов, фудбалер на Кожуф. Уште вечерва ќе биде направен список за индивидуални донации собрани во една заедничка клупска. Во оваа хуманитарна акција можат да се вклучат и навивачите на ФК Каменица…

Read More