Day: December 4, 2020

Фудбалерите, стручниот штаб, спортските работници на ФК Каменица Саса како и хумани луѓе преку индивидуални донации соберени во една заедничка, во рамките на своите можности го поддржаа лекувањето на Ѓорге Џонов, фудбалер на ФК Кожуф, кој мора да се лекува во Турција и за чие лекување потребни се 100 000 евра. Истовремено, ФК Каменица Саса…

Read More