Фудбалерите, стручниот штаб, спортските работници на ФК Каменица Саса како и хумани луѓе преку индивидуални донации соберени во една заедничка, во рамките на своите можности го поддржаа лекувањето на Ѓорге Џонов, фудбалер на ФК Кожуф, кој мора да се лекува во Турција и за чие лекување потребни се 100 000 евра.

Истовремено, ФК Каменица Саса го поддржува лекувањето на Ѓорге Џонов преку секојдневни телефонски донации на броевите за донации :

143 460 – на операторот А1

143 113 – на операторот Телеком

Во прилог Ви го доставуваме списокот на лицата кои се вклучија во оваа хуманитарна акција, уплатницата за уплатата на средствата како и отчетот кој секогаш го изготвуваме по хуманите мисии во кои учествувавме како клуб.

ПОДДРЖИ ГО ЛЕКУВАЊЕТО НА ЃОРГЕ ЏОНОВ И ТИ !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *