ФК Каменица Саса му го честита добивањето UEFA A – Лиценца на помошниот тренер на сениорскиот тим на клубот Горан Гоцевски и воедно му посакуваме успешна тренерска 2021-ва година, многу здравје, спортски победи и успеси во кариерата.

Честитки Гоки.

Истовремено упатуваме честитки и до тренерот на ЖФК Каменица Саса, Зоран Златковски кој истотака своите тренерски квалитети ги потврди и валоризира со добивање на UEFA A – лиценца. Им посакуваме многу успеси на Зоки Златковски и ЖФК Каменица Саса.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *