Day: January 2, 2021

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на “Машината за голови”, Саше Дуков и му посакува добро здравје и среќа и радости во изобилие. Истовремено на Саше му посакуваме претстојната полусезона да му биде најдобра полусезона досега. Секое добро Саше. Воедно ФК Каменица Саса и го честита роденденот и на првиот женски тренер во ВМФЛ-Исток,…

Read More

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на Координаторот на младинските категории на клубот, Стојче Милошевски посакувајќи му многу здравје, семејна хармонија и успешна 2021-ва година. Нека 2021-вата година помине во знак на младинските категории на ФК Каменица Саса. Секое добро СТОЈЧЕ МИЛОШЕВСКИ.

Read More
0 Uncategorized 138 Views