ФК Каменица Саса му го честита роденденот на “Машината за голови”, Саше Дуков и му посакува добро здравје и среќа и радости во изобилие. Истовремено на Саше му посакуваме претстојната полусезона да му биде најдобра полусезона досега. Секое добро Саше.

Воедно ФК Каменица Саса и го честита роденденот и на првиот женски тренер во ВМФЛ-Исток, нејзиното височество, Драгана Костова, тренер на Росоман, која од скоро е и нов фудбалер на ЖФК Каменица Саса. Даце ти ги посакуваме сите убавини на светот. Секое добро.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *