ФК Каменица Саса му го честита роденденот на Координаторот на младинските категории на клубот, Стојче Милошевски посакувајќи му многу здравје, семејна хармонија и успешна 2021-ва година. Нека 2021-вата година помине во знак на младинските категории на ФК Каменица Саса.

Секое добро СТОЈЧЕ МИЛОШЕВСКИ.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *