Веќе 5-ти ден по ред интензивно се оддржуваат подготовките пред новата фудбалска полусезона во ВМФЛ-Исток за ФК Каменица Саса. Подготовките започнаа во Сабота и се до денес фудбалерите на ФК Каменица Саса секојдневно трудољубиво работат на достигнување на потребната и сакана форма. Тренинзите на Рударите се одржуваат во зависност од временските услови и истовремено се зголемува нивниот интензитет од еден на два тренинзи дневно.

Околу играчкиот кадар има одредени промени и новитети, како и играчи кои ја продолжуваат кариерата во други клубови, но за таа конкретно и детално во наредните денови.

Да ми посакаму успешната полусезона на нашите миленици !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *