Day: March 8, 2021

Дека Македонска Каменица е фудбалски град тоа му е јасно на секој фудбалски љубител. Дека ФК Саса, а сега и ФК Каменица Саса е фудбалски бренд познат и признаен од цела Македонија и тоа ни е јасно. Но, еден фудбалски тим од Македонска Каменица дефинитивно започнува да испишува историја и тоа е за поздравување, но…

Read More