Дека Македонска Каменица е фудбалски град тоа му е јасно на секој фудбалски љубител.
Дека ФК Саса, а сега и ФК Каменица Саса е фудбалски бренд познат и признаен од цела Македонија и тоа ни е јасно.
Но, еден фудбалски тим од Македонска Каменица дефинитивно започнува да испишува историја и тоа е за поздравување, но тие се уникатни и по нешто сосема различно од фудбалската игра.

Шампионките на Македонија во фудбал и дефинитивно најдобрата женска фудбалска екипа во Македонија, девојчињата од ЖФК Каменица Саса се вистински хит на социјалната мрежа тик-ток и дефинитивно ги собираат симпатиите на сите генерации спортски и фудбалски љубители.

Погледнете ги овие “единствени и урнебесни” тик-ток видеа на дамите од ЖФК Каменица Саса :

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЖФК КАМЕНИЦА САСА !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *