Day: April 18, 2021

Викендов, во Македонска Каменица се одигра натпреварот од 23-тото коло од Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток помеѓу старите добри фудбалски познаници екипите на ФК Каменица Саса и ФК Победа АД Прилеп. Натпреварот започна во 13:00 часот на Градскиот Стадион во Македонска Каменица и се играше на влажен терен. Нашите миленици одлично го отворија натпреварот,…

Read More