Day: April 27, 2021

ФК Каменица Саса во Петок, 30.04.2021 година, со почеток од 13:00 часот, на Градскиот Стадион во Македонска Каменица ќе го одигра 25-тото коло од ВМФЛ-Исток. Нашите миленици ќе бидат домаќин на екипата на Плачковица од Радовиш. Како и во секој натпревар досега и во овој натпревар “Рударите” ќе влезат со респект кон противникот и силно…

Read More