Day: May 7, 2021

Почитувани љубители на фудбалската игра,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса силно фудбалски и човечки и симболично финансиски упатува поддршка за голманската легенда Драгомир Мутибариќ кој е исправен пред сериозен животен предизвик. Како општествено-одговорен клуб упатуваме силна поддршка до Мутибариќ и искрено се надеваме дека овие премрежија во неговиот живот кои имавме можност…

Read More