Month: June 2021

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на еден од најдобрите фудбалери на клубот и вистински лидер, капитенот на “РУДАРИТЕ”, Дани Гоцевски. ФК Каменица Саса му посакува добро здравје, многу радости и секако успешна нова сезона во клубот. Секое добро Данка !

Read More