ФК Каменица Саса му го честита роденденот на еден од најдобрите фудбалери на клубот и вистински лидер, капитенот на “РУДАРИТЕ”, Дани Гоцевски. ФК Каменица Саса му посакува добро здравје, многу радости и секако успешна нова сезона во клубот.

Секое добро Данка !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *