Day: September 2, 2021

Почитувани вљубеници на најважната споредна работа на светот, Драги наши верни навивачи, Од денес ФК Каменица Саса е посилна со уште двајца прекрасни “старо-нови” играчи. Ве екипата се враќаат “Нашите” Виктор Марковски и Илија Донов. ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДОМА. #ЗаедноВоПрваЛига.

Read More