Почитувани вљубеници на најважната споредна работа на светот,

Драги наши верни навивачи,

Од денес ФК Каменица Саса е посилна со уште двајца прекрасни “старо-нови” играчи. Ве екипата се враќаат “Нашите” Виктор Марковски и Илија Донов.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДОМА.

#ЗаедноВоПрваЛига.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *