Day: December 12, 2021

Почитувани фудбалски фанатици, Драги навивачи на ФК Каменица Саса, Талентираниот штопер на ФК Каменица Саса, Мартин Мисердовски заслужено е повикан во тренинг – кампот на Фудбалската Репрезентација на Македонија У-21 кој ќе се одржи утре и ќе трае во наредните неколку денови. Добрите игри во зелено-црниот дрес, на талентираниот фудбалер на ФК Каменица Саса, Мартин…

Read More