Почитувани фудбалски фанатици,

Драги навивачи на ФК Каменица Саса,

Талентираниот штопер на ФК Каменица Саса, Мартин Мисердовски заслужено е повикан во тренинг – кампот на Фудбалската Репрезентација на Македонија У-21 кој ќе се одржи утре и ќе трае во наредните неколку денови. Добрите игри во зелено-црниот дрес, на талентираниот фудбалер на ФК Каменица Саса, Мартин Мисердовски му дадоа шанса своите неспорни квалитети да ги покаже и во пријателските натпревари кои нашата репрезентација ќе ги одигра со репрезентација на Косово на 16 и 18 Декември со почеток од 13:00 часот.

СРЕЌНО Мартин Мисердовски !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *