Uncategorized

Денес, ФК Каменица Саса преку свои претставници се приклучи на крводарителската акција која беше иницирана од првите луѓе на ОФС Кочани. Акцијата се реализираше под мотото #СпасиЖивотДарувајКрв и во истата учество земаа претставници од повеќе клубови од Фудбалскиот Исток. #БидиХуманНаправиДоброДело

Read More

Спонзорот на ФК Каменица Саса, Рудникот за Олово и Цинк САСА, е избрана за компанија на неделата. Големината на компаниите се гледа во моменти кога е најтешко, а тоа е секако оваа Пандемија од Корона Вирусот во која се најде целиот свет. Во едни такви тешки околности Рудникот САСА, уште еднаш ја покажа својата големина…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој за ФК Саса е она што е Гери Невил за Манчестер Јунајтед, лично и фамилијарно длабоко посветен и…

Read More

19 години Македонија тагува. 19 години Македонска Каменица тагува. Тагуваме за човекот кој своето СЕ го даде, за ова парче земја, за нас, за наше подобро утре. Дали можеме некогаш да изразиме и приближно доволна благодарност за делото на ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНСКИ ЈУНАК, МИЛЕ ЈАНЕВСКИ – ЏИНГАР, кој на овој ден, пред 19 години го даде…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој од Македонскиот Ерусалим дојде во Македонска Каменица за да го “заработи својот фудбалски леб” и да го покаже…

Read More
0 Uncategorized 1584 Views

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој со својата храброст на фудбалските терени ги освојуваше навивачките срца, за човекот за кој важеше онаa позната српска…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој љубовта кон ФК Саса по некоја случајност ја има во своето презиме. Човекот кој како фудбалер беше врвен…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој вели дека годините поминати во ФК Саса му се најубавиот период во животот. Тоа е човекот кој беше…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за човекот на кого ФК Саса сеуште му е во срцето, а Македонска Каменица ја чувствува како свој втор дом. Човекот…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за фудбалскиот “бренд” чиј прекар кажува СЕ, денес нашето време е резервирано за човекот чиј фудбалски талент е надалеку прочуен исто…

Read More