Распоред/Резултати

March 2020
Каменица Саса
Каменица Саса
VS
Осогово
Осогово
March 22, 2020 - 14:30 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Кит - Го
Кит - Го
VS
Каменица Саса
Каменица Саса
March 14, 2020 - 14:30 Градски стадион - ФК Кит Го - Пехчево Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Каменица Саса
Каменица Саса
3 - 0
Плачковица
 Плачковица
March 7, 2020 - 14:00 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
February 2020
Тиквеш
Тиквеш
4 - 0
Каменица Саса
Каменица Саса
February 29, 2020 - 14:00 Градски стадион Велес Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
November 2019
Каменица Саса
Каменица Саса
3 - 1
Кожуф
Кожуф
November 30, 2019 - 13:00 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Брегалница 2008
Брегалница 2008
1 - 1
Каменица Саса
Каменица Саса
November 23, 2019 - 13:00 Градски стадион Штип Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Каменица Саса
Каменица Саса
0 - 3
Беласица
Беласица
November 10, 2019 - 13:00 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Питу Гули
Питу Гули
0 - 2
Каменица Саса
Каменица Саса
November 2, 2019 - 13:30 Градски стадион Крушево Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
October 2019
Каменица Саса
Каменица Саса
2 - 0
Победа
Победа
October 26, 2019 - 14:30 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Осогово
Осогово
2 - 5
Каменица Саса
Каменица Саса
October 20, 2019 - 14:30 Стадион Никола Мантов Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Каменица Саса
Каменица Саса
0 - 3
Кит Го
Кит Го
October 12, 2019 - 15:00 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Плачковица
Плачковица
0 - 2
Каменица Саса
Каменица Саса
October 5, 2019 - 15:00 Градски стадион Радовиш Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
September 2019
Каменица Саса
Каменица Саса
0 - 1
Тиквеш
Тиквеш
September 28, 2019 - 15:00 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига
Кожуф
Кожуф
1 - 0
Каменица Саса
Каменица Саса
September 21, 2019 - 15:30 Градски стадион Гевгелија Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Каменица Саса
Каменица Саса
2 - 2
Брегалница 2008
Брегалница 2008
September 15, 2019 - 15:30 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Беласица
Беласица
2 - 1
Каменица Саса
Каменица Саса
September 7, 2019 - 16:00 Стадион Младост Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
Каменица Саса
Каменица Саса
4 - 1
Питу Гули
Питу Гули
September 1, 2019 - 16:30 Градски стадион Каменица Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
August 2019
Победа
Победа
2 - 1
Каменица Саса
Каменица Саса
August 24, 2019 - 17:00 Стадион Гоце Делчев Втора Македонска Фудбалска Лига - Исток
August 2019
Каменица Саса
Каменица Саса
0 - 5
Вардар
Вардар
August 28, 2019 - 17:00 Градски стадион Каменица Куп на Македонија