Андреј Кировски

  • Име: Андреј Кировски
  • Поранешни клубови: ФК Вардар, ФК Динамо Загреб, ФК Сесвете
  • Број: 5
  • Позиција: Одбрана
  • Висина: 186
  • Тежина: 82
Share: